به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، حامدعلی مبارکی در جلسه ستاد تمام شماری قراردادهای بنگاههای زودبازده که در سالن اجتماعات استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: بنگاههای اقتصادی زودبازده و کارآفرین یک طرح بزرگ برای دولت بود که برای اجرایی کردن آن در سیستان و بلوچستان با کمبود کارشناس در بدنه ادارات و بانکها مواجه هستیم.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به این مشکلات در بنگاههای اقتصادی زودبازده، آمارها نشان میدهد که 10 درصد انحراف در بنگاههای اقتصادی زودبازده داشتهایم.
وی بیان کرد: تاکنون 90 درصد تسهیلات بنگاههای اقتصادی زودبازده و کارآفرین در سیستان و بلوچستان به صاحبان حقیقی آن پرداخت شده است.
مبارکی با اعلام اینکه 34 هزار طرح به دبیرخانه بنگاههای زودبازده و اشتغالزا رسیده است، تاکید کرد: راه اندازی سایت خود اظهاری برای رسیدن به کمتر کردن انحرافات موجود در بنگاهها کمک فراوانی خواهد کرد.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان با تأکید بر بازپرداخت تسهیلات بنگاههای زودبازده از طرف واجدان شرایط به بانکهای عامل، گفت: اگر تسهیلاتی که توسط بانکهای عامل برای اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان پرداخت شده به طور متناوب برگردانده نشود، بانکها در چرخه پول دچار مشکل میشوند.
حامد علی مبارکی با اعلام اینکه، بنگاههای زودبازده در دولت دهم نیز همچنان به کار خود ادامه میدهند، خاطرنشان کرد: تاکنون برای 23 هزار نفر در استان سیستان و بلوچستان از طریق بنگاههای زودبازده و کارآفرین، اشتغالزایی شده است.
نظر شما